tiistai 20. tammikuuta 2015

Niin kaunista matkaa rakas <3

Tänää oli päivä, mitä en toivoisi kenellekkään, nimittäin oman rakkaan lapsen hautaaminen. Ei tän kuulu mennä näin, Jooan piti olla mun ja Koon saattaja.

Haluttiin pitää pienet kauniit hautajaiset pienelle pojalle. Paikalla oli vaan lähimmät , me, isovanhemmat, kummit ja meidän sisarukset. Jooan siunas viimeiselle matkalle tuttu pappi entuudestaan, kiitos Ali Kulhia. Hautajaisissa kuultiin myös Tuija Hakkaraisen tulkitsemana ainutlaatuinen, eli suuri kiitos myös Tuijalle.

"
20.1.2015 pääsit iskän sylissä, äiti vieressä haudalle,jossa Iskä ja pappa laskivat sinut Mika-enon kanssa samaan hautaan. Sinut siunattiin Vatialan isossa kappelissa rakkaiden seurassa <3
"

Hautajaisten jälkeen Jooan muistotilaisuutta vietettiin meillä kotona, jossa vielä Ali soitti kitaraa ja Tuija lauloi.

Tästä ja menneistä päivistä ollaan selvitty läheisten tuella, me tarvitaan teitä <3

Päivä tosiaan oli rankka, mutta nyt tuntee helpotusta, kun Jooa on saatettu viimeiselle matkalle ja Jooa vastassa on rakkaat <3 (terveisiä mummu, papat, Henkka ja Seri, pitäkää pojasta huoli <3)

Instagramista löytyy @faijannurkka ja Koon löydätte @Kartsqw

2 kommenttia:

  1. Kiitos Serin mainitsemisesta <3
    Jooalle oikein kaunista ja rauhaisaa matkaa! <3

    VastaaPoista
  2. Lueskelin blogianne bussi matkalla töistä kotiin ja oli pakko laittaa aurinkolasit päähän ettei kukaan näe minun itkevän teidän puolesta. On niin koskettava teksti. Osan otot ja paljon tsemppiä surutyölle! <3

    VastaaPoista