torstai 15. tammikuuta 2015

Perhe, Ystävät, Vertaistuki, Kiitos

Blogia, kun olen sen viikon verran kirjoittelut, on tullut todella paljon yhteydenottoja, kiitos siitä.

Muhun on ollut yhteydessä ihmisiä jotka on kokenut saman myös itse. Osa ihmisistä kertoo tarinansa, se on jo iso apu, että tietää ettei olla ainuita.

Osa taas jättää myös puhelinnumeron, että koska vaan voi soitella,jos siltä tuntuu, kiitos

Myös tullut yhteydenottoja, missä itselle vieras ihminen on kutsunut kotiinsa juttelemaan ja jakamaan kokemuksia, kiitos.

Eilen selasin sähköpostia lävitse ja sieltä pomppasi esille herra nimeltä Teemu Leppänen (@teemuleppänenphotography). Teemu oli lukenut edellisestä blogi-merkinnästä siitä, että ollaan menossa ottaan Muistotatuoinnit Koon kanssa, hän lupautui kuvaamaan meidän perheen tatuointeineen muistoksi meidän perheestä muistoksi, nöyrä kiitos!

 "Olen Tamperelainen valokuvaaja ja kuvaan Teemu Leppänen Photography nimellä. Kuvaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Hääjuhlia, tapahtumia, henkilökuvauksia, eläinkuvauksia, urheilukuvauksia, maisemaa jne. Työni on sivutoimista minkä takia keikkojen ulkopuolella on hyvin aikaa ja tulee toteutettua omia projekteja ja ideoita. Kuvia pääsee katsomaan osoitteesta: www.facebook.com/teemuleppanenphotography "

Teemulla on sydän kohdillaan!


Instagramista löytyy @faijannurkka ja edelleen mielellään luen teidän tarinoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti