maanantai 30. maaliskuuta 2015

Faijan kuulumisia

Helou!

Viimeisimmästä merkinnästä mun osalta rupeekin olemaan jo aikaa, joten päivitetään. Osasyynä tähän on ehkä se, että mietin tarkasti mitä haluan julkaista, kun osa tunnistaa meidät jo kaupan kassalla. "Hei kirjoitaks sitä blogia ". Kyllä se kieltämättä yllätti että näin moni näitä lukee,  alkuun sitä mietti, että näitä lukisi vain muutamat omat kaverit.

Niinkun Koon viimeisestä päivityksestä selviää se, että oon jälleen saikulla. Töissä ehdin sen muutaman viikon oleen, kun oleminen rupes oleen liian tukala, en vaan vielä ollut valmis  kohtaan asiakkaita,  lähinnä niitä nuorempia,  ei aikuisten tunneissa niinkään vikaa, paitsi tottakai keskittyminen ei varmastikaan ole ollut samalla tasolla, kun ennen Jooa kuolemaa.

Fiilikset laajasti kulkee hyvästä ihan taas sinne äärilaitaan, ei se vaadi kun sekunti, kun mennään taas pohjalla. Nyt viimeisten viikkojen aikana helpotusta on tuonut arkeen se, kun tämän blogin kautta taikka fb ryhmän  muutamat saman kokeneet ovat ottaneet yhteyttä ja ollut tukena. vaikea tästä tapahtuneesta on löytää mitään positiivista, mutta oon saanu tutustua pariin huikeeseen ihmiseen, jotka on myös enkelilapsen faijoja.  Yhdessä toisiaan tukien eteenpäin.

Nyt viimeisinä päivinä oman mausteen tuonut se, kun Henkan synttärit oli sunnuntaina 29.3. Kyseinen päivä jokaikinen vuosi tuo mieleen päivän kun 15.8.2011 sain puhelun missä kuulin mun parhaan ystävän ja lapsuuden kaverin lähteneen pois meidän luota,  pysyvästi.  Nytkin olisi paljon helpompi olla jos tässä olisi rinnalla henkka, ei auta, kun ei ole. Jooan toinen nimi Henrik menee siis täysin Henrin nimen pohjalta. 

Helposti sitä ajattelee että oman puolison rooli on riittävä surussa,  ei se niin mene.  Vaikka onhan se ihan älytön tuki ja yhteinen suru, mutta ystävä on aina ystävä.  On vieläkin muutamia sellaisia jäljellä.  Kiitos Mikko ja Nella! ♡

Jokunen aika sit tuntu siltä, että elämä rupee pikkuhiljaa voittaa, mutta nyt taas ollaan aikalailla lähtöpisteesä,  syytä tähän en osaa sanoa, mutta ei se kai ihme ole, kun vielä tuore juttu kyseessä.

-Faija

Instagram @faijannurkka
Fb Perheeseen syntyi enkelipoika

2 kommenttia:

  1. Voi rakas! Oon ihan otettu tästä.. Oot mulle arvokas ystävä ja tuut aina olemaan! <3

    VastaaPoista
  2. Mitä henrille kävi? :(

    VastaaPoista